Follow by Email

Sunday, 3 July 2011

melaka

erm . anan xpndai lagi senarnye nak main blog nie , tpi kali nie pnye post hrap kaorg ble ikut , hehe,erm anan nak share pasal anan g melaka , oppsss , bukan holiday , tapi hntr adik anan kat melaka , dye msuk blaja kat poli tuhhh . erm smbil melawat hehehe, erm ,anan g sane anan tdo umah kwn mak mase mak duk serawak dulu , baik dye , hehehe , umah dye kat duyung ke ap tah , anan pon tak taw , anan spentime ngan adik2 anan ngan abg anan , cam2 bende kterorg buat katsane , huuhu. bekayak lah naik bot lah ap lah mcm2 lah kannn. hehe , erm , anan xnk story bnyklah korg pon mest pena pegi , pas 2 hari kterorg bejalan , tblah masa hntr adik anan nie , aflah namenye , hmm , mase nak blah tuh mybe lah msing2 cover, tpi dlm hati msing2 sedey . yelah  tuh fist tme dye jauh ngan mak, hm ,korang doakan lah dye oke kat sane , smoge dye berjaya, bnyk senar anan nak cter , tpi mls nak taip pnjg2 , hahaha, erm , ap pon anan hepi g melaka ,bess, hehe, ha tpi anan kesian kat mak , dye skt kaki ,tpi biler nmpk tudung kaki oke lahhh , hehe, oklahhh tuh je anan nak ngarut kat cnie , by2, :)

Saturday, 11 June 2011

anan blaja buat blog :)

hmm ,ape spesel nye blog nie ekk , haha , anan pon tak taw tgk org bwt blog anan nak blog , hm ,sb ap anan nak bwt ? sb dye mls nak berdiarii , knp mls bwt diaari ?? sb tulisan buruk , nanti ssendiri bace pon xphm . haha .lgi 1 , anan neh kuat tacing ckittt , kdg2 tuhh nak ngadu susahh , baik ckp sorg2 je , anan pon phm ap mslh anan nanti . hope blog nie ble tman anan , and thanx lah kat iqa , hehe , sb dye edit blog nie , anan nie buta it , hehe, maklum lahhh , sserba serbi tak tawuuu , pandai adik dari anan , huhuh, ok , peace yawww !