Follow by Email

Sunday, 3 July 2011

melaka

erm . anan xpndai lagi senarnye nak main blog nie , tpi kali nie pnye post hrap kaorg ble ikut , hehe,erm anan nak share pasal anan g melaka , oppsss , bukan holiday , tapi hntr adik anan kat melaka , dye msuk blaja kat poli tuhhh . erm smbil melawat hehehe, erm ,anan g sane anan tdo umah kwn mak mase mak duk serawak dulu , baik dye , hehehe , umah dye kat duyung ke ap tah , anan pon tak taw , anan spentime ngan adik2 anan ngan abg anan , cam2 bende kterorg buat katsane , huuhu. bekayak lah naik bot lah ap lah mcm2 lah kannn. hehe , erm , anan xnk story bnyklah korg pon mest pena pegi , pas 2 hari kterorg bejalan , tblah masa hntr adik anan nie , aflah namenye , hmm , mase nak blah tuh mybe lah msing2 cover, tpi dlm hati msing2 sedey . yelah  tuh fist tme dye jauh ngan mak, hm ,korang doakan lah dye oke kat sane , smoge dye berjaya, bnyk senar anan nak cter , tpi mls nak taip pnjg2 , hahaha, erm , ap pon anan hepi g melaka ,bess, hehe, ha tpi anan kesian kat mak , dye skt kaki ,tpi biler nmpk tudung kaki oke lahhh , hehe, oklahhh tuh je anan nak ngarut kat cnie , by2, :)

1 comment: