Follow by Email

Friday, 26 April 2013

wasiat untuk budak DIA

okay. dah lama xupdate . mcm biasalah aku nie bukan pandai bermadah kata . aku rasa selalu je nak update blog nie . tapi kerana kesibukan dunia aku xdk masa nak update .so tujuan aku update benda alah nie lepas aku baca blog classmate aku , rasa nak mengalir air mata , tapi dik kerana kejantanan aku , boleh lah nak tahan tuh . so 5 sem bersama dengan budak2 nie . kadang2 xpercaya aku boleh redah belaja akaun nie sampai sem 5 . kire boleh bangga lah jugak , tapi apa pun aku nak berterima kasih pada budak2 kelas aku yang banyak bantu aku , nak sebut nama xboleh , sebab bgi aku semua banya kak tolong aku .kallau lah korang ingat masa sem 1 atau 2 kite penah present pasal #threethingthatimportantinyourbeg so aku keluarkan 3 benda , wallet aku hp aku dan gambar yang aku lukis acah2 kprg semua ada. so korang dah separuh hidup aku , berjam2 aku mengadap korg je . spesel nya korang pada aku :) . jadi aku nak ambek kesempatan nie, nak mintak maaf kat korang kala2 aku ada buat salah terkasar bahsa , dan halalkan apa2 yang korang pernah bg aku secra sengaja ataupun tidak.okay ? aku harap lpas je 20 haribulan dan tarikh hantar report bukanlah titik kita bertemu buat kali terakhir , aku janji aku xkan lupa korang walaupun korang na lupa aku , so gudluck semua , :)

No comments:

Post a Comment